Borislav Blagojević

Borislav Blagojević

Senior Software Advisor @ ComTrade IT Solution and Services

Sa iskustvom u grafičkom dizajnu, projektovanju i programiranju, od 1995. godine do danas radi kao web developer, user experience specialist, project manager i konsultant u nekoliko domaćih i međunarodnih kompanija.

Pauzu u karijeri pravi 1999. godine kada kao stipendista odlazi na studije poslovne administracije u SAD. Po povratku prelazi u ComTrade Group gde osmišljava i implementira novi strateški pristup kompanijskom Internet i intranet prisustvu uz definisanje tehničke, organizacione i informacione arhitekture za web sajtove i web-bazirane softverske proizvode.

Između ostalog, odgovoran je za razvoj brojnih interaktivnih softverskih rešenja za domaće i međunarodne klijente, kao i uspostavljanje sektora za RIA i mobilne tehnologije.

Trenutno radi na poziciji višeg savetnika za Internet i nove medije, sa zaduženjima vezanim za projekte i međunarodna strateška partnerstva u domenu web i mobilnih tehnologija.

U poslednjih deset godina objavljuje kolumne u više tehnoloških časopisa u Srbiji. Član je američkog Instituta za arhitekturu informacija.

Ponosni je suprug i otac dve ljupke ćerke.

Medijski partneri

ConnectETARGETInternet agencijaJužne vestiMedia centar NišMobilni MagazinMyCityNišCafeStudentski oglasnikThe Next WebVesti.rs

Medijski sponzori

BlogosferaPuškiceSrbija za tebeSRBODROIDSvet naukeVolimradio-Logo

Naši prijatelji

itdogadjajiBurek forumCRIKolegijumDevProTalkVeritaswebfest.me

Mobilni operatori

Moja banka

Bronzani sponzor

Sponzori 2011

Zvanični blogovi

Hosting partneri

Internet obezbedio

biZbuZZ blog

Za optimizaciju životnih ciljeva

Znate li zašto ljudi vole da čitaju motivacione poruke?...

Istina na Kopu – Blogomanija 2013

Jesen je vreme konferencija. Sa razlogom ili ne,...

Webit konferencija u Istanbulu

There, I said it. Prvu ozbiljniju konferenciju u Srbiji...

Zahvalni smo