O projektu

biZbuZZ je konferencija o elektronskom poslovanju, korporativnom prisustvu na Internetu, Internet marketingu – svim prednostima koje korišćenje Interneta donosi poslovnoj praksi.

Projekat je zamišljen i realizovan kao događaj koji okuplja afirmisane i Internet zajednici više nego poznate stručnjake iz oblasti vezanih za razvoj Internet poslovanja.   

biZbuZZ konferencija se od samog nastanka nametnula kao jedan od najznačajnijih događaja u domenu poslovanja i informacionih tehnologija. Ove godine biZbuZZ će se održati u Nišu u periodu 2 - 4. novembra u hotelu „Tami Residence“.

Za poslednje četiri godine prerasta okvire Internet zajednice i privlači pažnju medija, profesionalnih marketinških i PR krugova i šire populacije.

Na ovaj način nastojimo da kreiramo preko potrebnu vezu između privrede, malih i srednjih preduzeća i „brzog voza“ kojim se savremeno poslovanje kreće. Nužnost valjanog predstavljanja i osvajanja novih tržišta je neizbežnost sa kojom moramo razmišljati.

Hiperkonkurencija i preopterećenost tržišta su već postali svakodnevica svakog privrednika, te stoga moramo proširiti vidike i nastojati da tržišta i medije koji nam se otvaraju iskoristimo na najbolji mogući način.

biZbuZZ je konferencija koja će Vam približiti servise, alate i poslovnu filozofiju koju morate pratiti i koristiti za najadekvatnije predstavljanje na Internetu.

Tema ovogodišnjeg biZbuZZ-a:

Neka se o Vama priča – Vaš lični biZnis buZZ – konferencija o Internet poslovanju!

Medijski partneri

ConnectETARGETInternet agencijaJužne vestiMedia centar NišMobilni MagazinMyCityNišCafeStudentski oglasnikThe Next WebVesti.rs

Medijski sponzori

BlogosferaPuškiceSrbija za tebeSRBODROIDSvet naukeVolimradio-Logo

Naši prijatelji

itdogadjajiBurek forumCRIKolegijumDevProTalkVeritaswebfest.me

Mobilni operatori

Moja banka

Bronzani sponzor

Sponzori 2011

Zvanični blogovi

Hosting partneri

Internet obezbedio

biZbuZZ blog

Za optimizaciju životnih ciljeva

Znate li zašto ljudi vole da čitaju motivacione poruke?...

Istina na Kopu – Blogomanija 2013

Jesen je vreme konferencija. Sa razlogom ili ne,...

Webit konferencija u Istanbulu

There, I said it. Prvu ozbiljniju konferenciju u Srbiji...

Zahvalni smo