Dušan Kaličanin

Dušan Kaličanin

DIGITAL ST, Founder

Dušan Kaličanin je Kreativni Direktor PAKOM Grupe, Partner u kompaniji DIGITAL i Predsednik Upravnog odbora TECHNOKRATIA-e. Diplomirani je inženjer elektrotehnike i računarstva, trenutno na postdiplomskim studijama menadžmenta.

Jedan je od osnivača Internacionalne umetničke organizacije TECHNOKRATIA - vodeće organizacije ovog tipa u Jugoistočnoj Evropi, čiji je cilj promocija Techno kulture u svim njenim oblicima (muzika, video, fashion, mediji, dizajn, nauka, zdrav i sportski način života...). TECHNOKRATIA je do sada organizovala i promovisala više od 4.500 party-ja, koncerata, izložbi, performansa, foruma, instalacija, kulturnih, muzičkih, medijskih i sportskih događaja u zemlji i svetu. Geslo TECHNOKRATIA-je je: UPOTREBA VRHUNSKE TEHNOLOGIJE U KREATIVNE SVRHE.

Posle uspešne karijere DJ-a, postao je jedan od prvih VJ-a (Video Jockey-a) u Evropi, nastupajući na velikim događajima, miksujući, režirajući i producirajući video performanse, muzičke spotove I filmove, sarađujući sa najpoznatijim svetskim muzičkim TV stanicama (MTV, VIVA, MCM, TMF...).

Bio je urednik, producent i autor na 3K RTS realizujući kultne emisije VJ TECHNO (jedina emisija o techno kulturi na svetu koja je emitovana na nekoj državnoj TV stanici), SUPERNOVA, ANIMANIA, Mozaik, Noćni program... Bio je pokretač i glavni urednik TV Metropolis (prve domaće muzičke televizije), urednik i autor na Radio Politici (čuvena emisija FRACTAL), urednik i novinar u magazinima: Vreme zabave, Beoizlog, Music Magazine, EXTREME Magazine...itd.

Medijski partneri

ConnectETARGETInternet agencijaJužne vestiMedia centar NišMobilni MagazinMyCityNišCafeStudentski oglasnikThe Next WebVesti.rs

Medijski sponzori

BlogosferaPuškiceSrbija za tebeSRBODROIDSvet naukeVolimradio-Logo

Naši prijatelji

itdogadjajiBurek forumCRIKolegijumDevProTalkVeritaswebfest.me

Mobilni operatori

Moja banka

Bronzani sponzor

Sponzori 2011

Zvanični blogovi

Hosting partneri

Internet obezbedio

biZbuZZ blog

Za optimizaciju životnih ciljeva

Znate li zašto ljudi vole da čitaju motivacione poruke?...

Istina na Kopu – Blogomanija 2013

Jesen je vreme konferencija. Sa razlogom ili ne,...

Webit konferencija u Istanbulu

There, I said it. Prvu ozbiljniju konferenciju u Srbiji...

Zahvalni smo