Ivan Minić

Ivan Minić

Direktor Burek.com

Ivan Minić je internet pionir koji bulevarima, sokacima i slepim ulicama srpskog weba luta već 15 godina. Direktor je Burek.com.

Učestvovao je u kreiranju gotovo svih internet zajednica sa ovih prostora, a već 8 godina administrira najveću srpsku internet zajednicu – Burek.com (www.burek.com) koja trenutno ima preko milion članova.

Doveo je u Srbiju online kviz znanja conQUIZtador (www.conquiztador.rs), a od skora i TotalCar auto magazin (www.totalcar.rs), predavao na BizBuzz seminaru, 2008. dobio nagradu publike na WebFestu, a 2009. nagradu žirija.

Preveo nekoliko TED predavanja na srpski, uspešno spustio Space Shuttle u NASA simulatoru 2009. godine, igrao a danas sa uživanjem prati odbojku i košarku, a dobar tenis već 20. godina ne propušta.

Već 10 godina živi od interneta a kao dizajner i developer sarađivao je na više od 100 različitih projekata. Iz senke je koordinirao razna interesantna dešavanja na domaćem internetu proteklih godina, i planira da sa time u najvećoj tajnosti i nastavi.

Najveća satisfakcija mu je to što je njegova zajednica živote mnogih učinila boljim.

Medijski partneri

ConnectETARGETInternet agencijaJužne vestiMedia centar NišMobilni MagazinMyCityNišCafeStudentski oglasnikThe Next WebVesti.rs

Medijski sponzori

BlogosferaPuškiceSrbija za tebeSRBODROIDSvet naukeVolimradio-Logo

Naši prijatelji

itdogadjajiBurek forumCRIKolegijumDevProTalkVeritaswebfest.me

Mobilni operatori

Moja banka

Bronzani sponzor

Sponzori 2011

Zvanični blogovi

Hosting partneri

Internet obezbedio

biZbuZZ blog

Za optimizaciju životnih ciljeva

Znate li zašto ljudi vole da čitaju motivacione poruke?...

Istina na Kopu – Blogomanija 2013

Jesen je vreme konferencija. Sa razlogom ili ne,...

Webit konferencija u Istanbulu

There, I said it. Prvu ozbiljniju konferenciju u Srbiji...

Zahvalni smo