Tomislav Car

Tomislav Car

Osnivač Infinum.hr

Tomislav Car je osnivač jedne od najpoznatijih hrvatskih tvrtki za mobilni development - Infinum (http://www.infinum.hr). Infinum se bavi razvojem mobilnih aplikacija za sve popularne platforme s velikim naglaskom na dizajn i user experience.

Infinum je do danas izradio više od 40 popularnih mobilnih aplikacija, kao recimo HAK (Hrvatski autoklub) aplikaciju za pomoć vozačima u prometu (http://itunes.apple.com/hr/app/hak/id445593439?mt=8,https://market.android.com/details?id=com.infinum.hak) ili aplikaciju za ultrapopularni news portal 24sata (http://itunes.apple.com/hr/app/24sata.hr/id442399892?mt=8https://market.android.com/details?id=com.infinum.dvadesetcetirisata).

U posljednje vrijeme, fokus Infinuma su mobile banking rješenja na iPhone i Android platformama, kao recimo "RBA na dlanu" rješenje za RaiffeisenBank Hrvatska (http://itunes.apple.com/us/app/rba-na-dlanu/id450788819?mt=8).

Za izradu mobilnih aplikacija Infinum je osvojio brojna priznanja na natječajima, od kojih je najpoznatija nagrada od $100.000 na Samsung Global Developer Challengeu.

Medijski partneri

ConnectETARGETInternet agencijaJužne vestiMedia centar NišMobilni MagazinMyCityNišCafeStudentski oglasnikThe Next WebVesti.rs

Medijski sponzori

BlogosferaPuškiceSrbija za tebeSRBODROIDSvet naukeVolimradio-Logo

Naši prijatelji

itdogadjajiBurek forumCRIKolegijumDevProTalkVeritaswebfest.me

Mobilni operatori

Moja banka

Bronzani sponzor

Sponzori 2011

Zvanični blogovi

Hosting partneri

Internet obezbedio

biZbuZZ blog

Za optimizaciju životnih ciljeva

Znate li zašto ljudi vole da čitaju motivacione poruke?...

Istina na Kopu – Blogomanija 2013

Jesen je vreme konferencija. Sa razlogom ili ne,...

Webit konferencija u Istanbulu

There, I said it. Prvu ozbiljniju konferenciju u Srbiji...

Zahvalni smo