biZbuZZ 2010

Prodaja na Internetu

Šestina svetske populacije trenutno koristi svetsku globalnu mrežu.

Kreiranje on-line nastupa i definisanje smisla on-line prisustva postaje sve važniji segment u biznisu, a ogroman potencijal i velika konkurencija, zahtevaju angažovanje profesionalaca za ovakav poduhvat. Ovo se jednako odnosi i na male i na velike kompanije, i na male i na velike ambicije – u Internet se ne ulazi intuitivno, već profesionalno.

Tema ovogodišnje konferencije upravo ima za cilj da ukaže na sve prednosti i mogućnosti Interneta u odnosu na off-line prodaju.

Na biZbuZZ-u kroz savete i iskustva uspešnih Internet preduzetnika, kao i odličnih poznavalaca on-line poslovanja u Srbiji i regionu, upoznajete profil Internet biznisa iz prve ruke - u društvu stručnih i ambicioznih osoba.

Učesnici posebno ističu networking kao neprocenjivu dimenziju konferencije. Opuštena atmosfera pruža jedinstvenu priliku susreta MSP sektora sa ljudima iz Web development sfere.

Poslovno-tehnički aspekt Interneta

Najmanje svu dva razloga koja treba uzeti u obzir u sagledavanju prednosti Internet prodaje:

  • Smanjenje troškova
  • Širenje baze i zbližavanje sa kupcima

Internet prodaji, kao i svakom drugom poslu, treba se maksimalno posvetiti. Jedan od ključnih momenata jeste ozbiljnost pri izradi strategije nastupa vaše kompanije.

Internet tržište je u Srbiji još uvek relativno neiskorišćeno, ali ne zadugo. Imajte na umu da postoje značajna ulaganja u razne modele Internet biznisa, konkurencija je sve veća, pa treba odlučno napraviti prvi korak.

Bavljenje Internet prodajom podrazumeva i ispunjavanje nekih preduslova, kao što su rešavanje pravnih regulativa, detaljna analiza tržišta i strategija nastupa uz angažovanje profesionalnih kadrova. Raspoloživim resursima treba omogućiti moćan, jednostavan, i za krajnjeg korisnika upotrebljiv sistem Internet prodaje.

Svi važni indikatori koji za krajnji cilj imaju povećanje penetracije vašeg poslovanja, što je ujedno i glavni motiv prisutnosti u on-line biznisu, biće analizirani i dostupni učesnicima biZbuZZ konferencije 2010.

Medijski partneri

ConnectETARGETInternet agencijaJužne vestiMedia centar NišMobilni MagazinMyCityNišCafeStudentski oglasnikThe Next WebVesti.rs

Medijski sponzori

BlogosferaPuškiceSrbija za tebeSRBODROIDSvet naukeVolimradio-Logo

Naši prijatelji

itdogadjajiBurek forumCRIKolegijumDevProTalkVeritaswebfest.me

Mobilni operatori

Moja banka

Bronzani sponzor

Sponzori 2011

Zvanični blogovi

Hosting partneri

Internet obezbedio

biZbuZZ blog

Za optimizaciju životnih ciljeva

Znate li zašto ljudi vole da čitaju motivacione poruke?...

Istina na Kopu – Blogomanija 2013

Jesen je vreme konferencija. Sa razlogom ili ne,...

Webit konferencija u Istanbulu

There, I said it. Prvu ozbiljniju konferenciju u Srbiji...

Zahvalni smo